Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ در پی شیوع موج ویروس کرونا در سراسر کشور و به‌ دنبال آن در استان سیستان و بلوچستان تلاشی همه‌‌جانبه از سوی مسئولان و مردم جهت مقابله با این بیماری فراگیر آغاز شده ‌و همه مردم به‌نحوی درگیر موضوع هستند. ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۸:۲۰ استانها سیستان و بلوچستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش  خبرگزاری تسنیم از زاهدان، در پی شیوع موج ویروس کرونا در سراسر کشور و به‌تبع آن در استان سیستان و بلوچستان تلاشی همه‌جانبه از سوی مسئولان و مردم جهت مقابله با این بیماری فراگیر آغاز شده و تقریباً همه مردم به نحوی درگیر موضوع هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آخرین اخبار کرونا در سیستان و بلوچستان| افزایش ظرفیت تست آزمایشگاهی کرونا در زاهدان؛ کاهش تعداد بیماران بدحال جدیدنرم افزار آموزش مجازی "شاد" غمی مضاعف بر دل محرومان سیستان و بلوچستان!تلاش خالصانه جهادگران فارس / درمان رایگان بیماران محروم سیستان و بلوچستان

بازگشت دانشجویان پس از غربالگری و کسب گواهی سلامت به دانشگاه‌ها

سیدمهدی طباطبایی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در نشست هماهنگی اجرای فاصله‌گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در بازگشایی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، اظهار داشت: در راستای گام دوم مبارزه با بیماری کرونا تمامی دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشگاه ها باید در سامانه خوداظهاری وزارت بهداشت به نشانی salamat.gov.ir مراجعه کرده و در صورتی که علائم بیماری را نداشتند، فرم مربوطه را پرینت گرفته و پس از امضا فرم را به مدیر آموزش و یا مسئول دانشکده مربوطه تحویل دهند.

وی ادامه داد: افرادی  که دارای علائم باشند به مراکز 16 ساعته معرفی می‌شوند و از نظر علائم بیماری کرونا مورد بررسی قرار می‌گیرند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: انجام تمامی فعالیت‌های ورزشی و فوق برنامه و جانبی تا اطلاع ثانوی در دانشگاه‌ها و مراکز عالی ممنوع است. دانشجویان، کارکنان و اساتید پس از غربالگری و کسب گواهی سلامت به دانشگاه‌ها و مراکز عالی باز می‌گرددند.

انجام بیش از 2500 تست مشکوک کورونا در آزمایشگاه‌های علوم پزشکی زاهدان

قاسم میری علی آباد معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به انجام بیش از 2 هزار و 500 تست مشکوک کورونا در آزمایشگاه‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اظهار داشت: بین پرستاران بیمارستان‌ها و کارکنان آزمایشگاه دانشگاه زاهدان مورد فوت ناشی از کورونا نداریم.

وی بیان کرد: با تشخیص نمونه‌های آزمایشگاهی روند درمان بیماران  توسط پزشکان و پرستاران تسریع می‌شود و بیش از 900 نفر از فعالان عرصه آزمایشگاه در آزمایشگاه‌های استان در تلاشند تا در سریعترین زمان ممکن خدمات تشخیصی را برای تکمیل چرخه درمان مهیا کنند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: این روزها همکاران ما در آزمایشگاه ویژه کورونا در خط مقدم مبارزه با ویروس کورونا بودند و با اقدامات حفاظتی و رعایت اصول بهداشتی یک نفر از پرستاران و تیم‌های آزمایشگاه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به کرونا مبتلا نشده است.

میری علی آباد تصریح کرد: بابت تشخیص و درمان کورونا هیچ هزینه‌ای از بیماران دریافت نمی‌شود.

ثبت‌نام بیش از 25 هزار واحد از اصناف استان در سامانه سلامت

سیدمحمد هاشمی شهری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اظهار داشت: در راستای اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی لازم است اصناف کم خطر که عناوین آنها اعلام شده در سامانه سلامت به نشانی Salamat.gov.ir ثبت‌نام و به ثبت صنف و دریافت کد  بر اساس شرایط و ضوابط اقدام کنند.

وی افزود: ثبت‌نام تا تاریخ پنجم اردیبهشت ماه سال جاری ادامه دارد و تاکنون بیش از 25 هزار واحد از اصناف استان سیستان و بلوچستان در سامانه سلامت ثبت‌نام و کد رهگیری دریافت کرده‌اند.

هاشمی شهری گفت: در گام دوم طرح فاصله‌گذاری هوشمند فعالیت واحدهای پرخطر مانند آرایشگاه‌های مردانه و زنانه، رستوران‌ها، تالار پذیرایی و سالن مراسم، مراکز بازی، تفریحی، گیم نت، قهوه خانه‌ها، چایخانه‌ها و تریا، اماکن اقامتی، هتل‌ها، استخر، سونا و ماساژ و باشگاه‌های بدنسازی و ورزشی ممنوع و اجتماعات پُرخطر نیز شامل مساجد، نمایشگاه‌های هنری و تجارتی، سینماها، تئاترها و غیره ممنوع است.

انتهای پیام/392/ح

R7843/P/S6,65/CT7 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا سیستان و بلوچستان

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا سیستان و بلوچستان ویروس کرونا سیستان و بلوچستان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان سیستان و بلوچستان سامانه سلامت دانشگاه ها ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۶۱۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت

وزیر بهداشت با اشاره به این که حق‌الزحمه دستیاران پزشکی تا قبل از دولت مردمی، بسیار اندک و موجب نبود انگیزه کاری در آن‌ها بود؛ گفت: حق‌الزحمه این دانشجویان به حدود ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان افزایش یافته است.

به گزارش مشرق، بهرام عین‌اللهی در هجدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به ظرفیت‌های گسترده نظام سلامت کشورمان، دستیابی به مرجعیت علمی در منطقه را قابل تحقق عنوان و بیان کرد: اعضای هیئت علمی از مهمترین ارکان پیشرفت دانشگاه‌ها هستند و باید روش‌های آموزشی فعال به جای روش‌های سنتی، به کار گرفته شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از دانشجویان به عنوان دومین عامل رشد و پیشرفت دانشگاه‌ها یاد کرد و با تاکید بر ضرورت مسئولیت و مشارکت دادن به آنها به ویژه در پروژه‌های تحقیقاتی و کاربردی گفت: در جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی از دانشجویان فعال در حوزه تحقیقات و فناوری تقدیر کردیم بنابراین رویکرد ما بهره گیری بیشتر از ظرفیت جوانان و دانشجویان در حوزه سلامت است.

وی میزان حق‌الزحمه دستیاران پزشکی را تا قبل از دولت مردمی، بسیار اندک و موجب نبود انگیزه کاری آن‌ها دانست و گفت: حق‌الزحمه این دانشجویان از حدود دو و سه میلیون به حدود ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان افزایش یافته و کارانه نیز برای دستیاران در نظر گرفته شده که دریافتی دستیاران، بهبود می‌یابد و می‌توانند با خیال آسوده تری به فعالیت بپردازند.

وی تاریخ حوزه سلامت را بسیار پرافتخار دانست و گفت: دستاوردهای حوزه سلامت از بزرگترین و ارزشمندترین دستاوردهای انقلاب اسلامی است. نقطه تبلور دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که در دوران قبل از انقلاب ایجاد شده بود مربوط به دوران بعد از انقلاب و با نقش آفرینی اساتید برجسته و متعهد است که باعث ایجاد جهش و نوآوری در همه رشته‌های این دانشگاه شدند.

وزیر بهداشت با بیان اینکه اولین دوره جشنواره آموزشی شهید مطهری در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار و الگویی برای برگزاری کشوری شد، افزود: این جشنواره نشان دهنده پیشرفت‌های آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور است.

عین‌اللهی هدف بزرگ و ویژه وزارت بهداشت را شکوفایی تمدن نوین ایرانی اسلامی بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی دانست و گفت: تمدن نوین ایرانی اسلامی می‌تواند بسیاری از مشکلات از جمله در حوزه سلامت را برطرف کند. نباید تصور کنیم همواره غربی‌ها پیشرو هستند و ما پیرو آنها. در کشور ما خانواده محوری و توجه به سلامت معنوی، از مهمترین عناصر حوزه سلامت است.

وی ادامه داد: در بستر کانون خانواده می‌توان استرس و بسیاری از عوامل زمینه ساز بیماری‌ها را کاهش داد و بزرگان خانواده در تامین سلامت جامعه، اصلاح سبک زندگی و مصرف تغذیه سالم نیز نقش محوری را دارند.

وزیر بهداشت یاد آور شد: در برنامه سلامت خانواده که از سال گذشته آغاز و در ۱۹۵ شهر کشور اجرا شده، به دنبال انسان سالم هستیم و برای همه افراد، پرونده سلامت تشکیل می‌شود.

عین‌اللهی با تاکید بر اهمیت نقش آفرینی دانشگاه‌ها در تحقق شعار سال و جهش تولید، یادآور شد: دانشگاه‌های علوم پزشکی با توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و تامین نیازهای کشور از جمله نیازهای دارویی می‌توانند به جهش تولید و خودکفایی کمک کنند.

به گفته وزیر بهداشت، معاونت‌های تحقیقات و فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی ضرورت دارد زمینه مشارکت بیشتر دانشجویان در پژوهش‌های عملیاتی و کاربردی را فراهم کنند.

عین اللهی ادامه داد: در سال جاری یک هزار و ۸۰۰ عضو هیئت علمی به کار گرفته می‌شوند البته سال گذشته نیز یک هزار عضو هیئت علمی در دانشگاه‌های علوم پزشکی جذب شدند که این اساتید جوان می‌توانند موجب ارتقای جایگاه علمی کشورمان شوند.

در ادامه علیرضا زالی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از توسعه آموزش به عنوان یکی از برنامه‌های اصلی وزارت بهداشت در سال جاری یاد کرد و با اعلام این خبر که برنامه راهبردی این دانشگاه تدوین شده است، افزود: این برنامه بر اساس اولویت‌های وزارت بهداشت تا پایان سال در دانشگاه اجرایی می‌شود.

وی با بیان اینکه باتوجه به توانمندی‌ها و ظرفیت بالای اساتید علوم پزشکی، رسیدن به مرجعیت علمی در منطقه دور از دسترس نیست، گفت: در برخی حوزه‌های پزشکی از ترازهای منطقه‌ای عبور کرده و در جایگاه فرامنطقه‌ای قرار داریم.

زالی میزان حق‌الزحمه دستیاران پزشکی در ابتدای دولت مردمی را دو میلیون تا پنج تومان عنوان و خاطرنشان کرد: در حال حاضر با توجه ویژه دولت و وزارت بهداشت، این حق‌الزحمه در سال جاری به ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان رسیده و دست دانشگاه‌ها در افزایش این حق‌الزحمه نیز باز است.

وی به اقدامات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حوزه هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت: هوش مصنوعی امروزه در رشته‌های مختلف علوم پزشکی، انتخاب دستیاران، محتوای آموزشی، ارزشیابی و صحت سنجی کاربردهای گسترده‌ای دارد و امیدواریم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بتواند قطب روش‌های آموزش نوین باشد.

دیگر خبرها

  • (تصاویر) تجمع دانشجویان خارجی دانشگاه‌ علوم پزشکی تهران
  • بیمه‌بودن شرط درمان رایگان کودکان زیر هفت سال
  • پروژه تأمین آب اضطراری سیستان و بلوچستان الگویی کشوری است
  • آیین نامه جدید شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی کشور رسما ابلاغ شد
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • بهره برداری از مزرعه اکولوژیک پرورش شتر داشتی درزاهدان،بزودی
  • ارتقاء ایمنی پدران موتورسوارهمیاران پلیس در زاهدان
  • هزینه درمان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان رایگان شد
  • استقرار ۴۵ هسته فناور و شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد واحد زاهدان/ جذب دانشجویان در قالب طرح پویش