Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، فرشید وفا رئیس گروه سلامت طب کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: براساس پروتکل‌های وزارت بهداشت بازگشت به کار پس از دو هفته طی کردن قرنطینه و انجام معاینات بالینی و آزمایشات مربوطه توسط متخصص طب کار، فوق تخصص ریه و یا متخصص عفونی صادر می‌شود.   او افزود: کارکنانی که آزمایش کرونای آن‌ها مثبت باشد می‌توانند با تجویز پزشک از مرخصی استعلاجی به مدت دو هفته بهره ببرند و کارکنانی که تست کرونای آن‌ها منفی شده است، اما دارای علائم تنفسی مشکوک هستند می‌توانند تا بهبودی علائمشان از مرخصی استعلاجی چند روزه استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس گروه سلامت طب کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: مبنای آزمایش کرونا بر اساس پروتکل‌های وزارت بهداشت PCR یا همان آزمایش ته حلق است و وقتی این آزمایش مثبت شد به طور قطعی می‌توان گفت فرد به کرونا مبتلاست.   بیشتربخوانید: اولویت دورکاری برای کارکنان در خراسان رضوی چگونه است؟   وفا بیان کرد: کارکنان و کارمندان در صورت داشتن علائم مشکوک مانند سردرد، عطسه، سرفه، تب، علائم گوارشی ابتدا باید به مراکز ویژه خدمات جامع سلامت مراجعه کنند و در این مراکز فرآیند غربالگری، انجام آزمایش و یا نیاز به بستری شدن در بیمارستان انجام خواهد شد.
او تصریح کرد: تمامی مدیران و کارفرمایان باید نسبت به غربالگری شاغلان خود با توجه به داشتن علائم اولیه اقدام کنند و بر اجرای پروتکل‌های وزارت بهداشت پیرامون پیشگیری از کرونا در ادارات و مجموعه‌های کاری نظارت می‌شود.
رئیس گروه سلامت طب کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک را مهم‌ترین راهکار پیشگیری از کرونا در محیط‌های کاری است،  تاکید کرد: هر فرد مبتلا به کرونا می‌تواند افرادی زیادی را درگیر کند.

انتهای پیام//ف.س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا تست کرونا غربالگری کرونا فاصله گذاری اجتماعی طب کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۱۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰۰ هکتار از مزارع کشاورزی لرستان با فاضلاب آبیاری می‌شود!

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام دلفان امروز چهارشنبه در اولین نشست کارگروه بحران و پدافند زیستی دانشگاه علوم پزشکی لرستان، بهداشت را خط مقدم سلامت مردم دانست و اظهار داشت: طبق برآوردهای ما و اقدامات صورت‌گرفته، حدود ۵۰۰ هکتار از مزارع کشاورزی استان از طریق فاضلاب آبیاری می‌شود که این کار می‌تواند سلامت مردم را تهدید کند.

وی بیان داشت: وظیفه دانشگاه علوم پزشکی لرستان نظارت است که با همکاری محیط‌زیست باید مخاطرات زیست‌محیطی استان را رصد کنند و جهاد کشاورزی هم وظیفه دارد که متخلفین را به مراجع ذی‌صلاح معرفی کند تا از آبیاری مزارع از طریق فاضلاب، جلوگیری شود، زیرا هدف تولید محصولات کشاورزی سالم است تا سلامت مردم تضمین شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان، علاوه بر مشکلات میکروبی، وجود پسماندها، آلوده‌شدن آب‌وخاک توسط سموم و وجود فلزات سنگین در محصولات کشاورزی، از جمله گوجه فرهنگی، هویج و دیگر محصولات کشاورزی را جز مخاطراتی دانست که سلامت مردم را تهدید می‌کند.

کد خبر 6100432

دیگر خبرها

  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • ۵۰۰ هکتار از مزارع کشاورزی لرستان با فاضلاب آبیاری می‌شود!
  • عین اللهی: حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز