Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@00:53:42 GMT

ثبت ۲۴۰۴ اختراع دارای گواهی ثبت در حوزه سلامت

تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۶۷۸۳۱

ثبت ۲۴۰۴ اختراع دارای گواهی ثبت در حوزه سلامت

دبیر کمیته مدیریت دارایی‌های فکری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از ثبت ۲۴۰۴ اختراع دارای گواهی ثبت در سامانه دارایی‌های فکری این وزارتخانه خبر داد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران، انستیتوپاستور و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در رتبه‌های اول تا سوم ثبت اختراعات در این سامانه هستند.

به گزارش ایسنا، دکتر حامد جهانگرد در نشست معرفی خدمات صندوق نوآوری و شکوفایی در حوزه دارایی‌های فکر که امروز به صورت آنلاین برگزار شد، افزود: ما بر این اعتقاد هستیم که همه بازیگران حوزه دارایی‌های فکری باید در این حوزه حضور داشته باشند، بر این اساس دفاتر مالکیت فکری کلان مناطق آمایشی در مردادماه سال ۱۳۹۸ افتتاح و در بهمن ماه همان سال از آیین نامه ساختار و خط مشی مالکیت فکری و نوآوری در دانشگاه‌های علوم پزشکی رونمایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی "تعیین سهم دانشگاه‌، پدید آورنده دارایی فکری و سایر ذی نفعان برای بهره مندی از حقوق مادی اختراع"، "شرح وظایف دفاتر مالکیت فکری"، "شرح وظایف کمیته مالکیت فکری و نوآوری دانشگاه"، "فرآیند تخصیص مالکیت حاصل از دارایی فکری" و "حل و فصل اختلافات پیش آمده میان دانشگاه، پدید آورنده دارایی فکری و سایر ذی نفعان" را از موارد مطرح در این آیین نامه دانست.

جهانگرد با اشاره به همکاری کمیته مدیریت دارایی‌های فکری وزارت بهداشت با کانون پتنت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، اظهار کرد: تفاهم نامه‌ای میان طرفین با تمرکز بر حمایت ۹۰ درصد از ثبت اختراعات خارجی از سوی هر دو طرف به امضا رسید.

وی در این باره توضیح داد: توسعه آموزش با محوریت آموزش مجازی از محورهای این تفاهم نامه است، ضمن آنکه در آن بر تجاری سازی اختراعات حوزه سلامت تاکید شده است و در این زمینه مقرر شد حمایت مالی بیش از ۹۰ درصد با سهم ۵۰ درصد از سوی هر یک از طرفین تفاهم نامه صورت گیرد.

دبیر کمیته مدیریت دارایی‌های فکری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اضافه کرد: با این اقدامات بر اساس آخرین آمار بانک اطلاعاتی اختراعات ثبت شده داخلی و خارجی در سامانه اطلاعات توسعه فناوری تا کنون ۲۴۰۴ اختراع دارای گواهی ثبت در این سامانه به ثبت رسیده است که از این تعداد ۲۱۳۷ اختراع دارای گواهی ثبت از ایران، ۱۲۴ اختراع دارای گواهی ثبت از کشور امریکا، ۵۸ اختراع دارای گواهی ثبت از اتحادیه اروپا و ۲۱ اختراع دارای گواهی ثبت از کشور چین هستند.

به گفته وی تعداد اختراعات داخلی ثبت شده در این سامانه ۲۱۶۰ مورد و اختراعات بین المللی ثبت شده ۲۴۴ اختراع می‌شود.

جهانگرد با اشاره به رتبه بندی دانشگاه‌های علوم پزشکی بر اساس تعداد اختراعات ثبت شده داخلی و خارجی، گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران، انستیتو پاستور و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به ترتیب در رتبه‌های اول تا سوم قرار دارند و بعد از آن دانشگاه علوم پزشکی مازندران در جایگاه چهارم، دانشگاه علوم پزشکی زنجان در رده پنجم و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در رده ششم قرار گرفته است.

به گفته وی این رتبه بندی در حال به روز رسانی است که به زودی نتایج آن اعلام خواهد شد.

دبیر کمیته مدیریت دارایی‌های فکری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی "گسترش همکاری‌ها با مرکز مالکیت معنوی قوه قضائیه"، " آغاز به کار فعالیت کمیته مدیریت دارایی های فکری" و "ادامه همکاری ها با کانون پتنت" را از اقدامات آینده این کمیته عنوان کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ثبت پتنت سلامت صندوق نوآوری و شکوفایی دانشگاه علوم پزشکی مالکیت فکری ثبت شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۶۷۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰۰ هکتار از مزارع کشاورزی لرستان با فاضلاب آبیاری می‌شود!

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام دلفان امروز چهارشنبه در اولین نشست کارگروه بحران و پدافند زیستی دانشگاه علوم پزشکی لرستان، بهداشت را خط مقدم سلامت مردم دانست و اظهار داشت: طبق برآوردهای ما و اقدامات صورت‌گرفته، حدود ۵۰۰ هکتار از مزارع کشاورزی استان از طریق فاضلاب آبیاری می‌شود که این کار می‌تواند سلامت مردم را تهدید کند.

وی بیان داشت: وظیفه دانشگاه علوم پزشکی لرستان نظارت است که با همکاری محیط‌زیست باید مخاطرات زیست‌محیطی استان را رصد کنند و جهاد کشاورزی هم وظیفه دارد که متخلفین را به مراجع ذی‌صلاح معرفی کند تا از آبیاری مزارع از طریق فاضلاب، جلوگیری شود، زیرا هدف تولید محصولات کشاورزی سالم است تا سلامت مردم تضمین شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان، علاوه بر مشکلات میکروبی، وجود پسماندها، آلوده‌شدن آب‌وخاک توسط سموم و وجود فلزات سنگین در محصولات کشاورزی، از جمله گوجه فرهنگی، هویج و دیگر محصولات کشاورزی را جز مخاطراتی دانست که سلامت مردم را تهدید می‌کند.

کد خبر 6100432

دیگر خبرها

  • تبیین مولد سازی دارایی‌های دانشگاه های تبریز و علوم پزشکی
  • ۵۰۰ هکتار از مزارع کشاورزی لرستان با فاضلاب آبیاری می‌شود!
  • عین اللهی: حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها
  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز